top of page
close-up van gezicht van vrouw met make-up

OP ZOEK NAAR EEUWIGE JEUGD

bouncing arrow
gezonde, jonge huid

OMKEREN VAN SCHADELIJKE PROCESSEN

Iedereen droomt van een huid die er eeuwig jong uitziet. For Ever Young uit Tienen wil u ondersteunen in deze zoektocht. Wij kunnen niet beloven dat u er uw hele leven als een twintiger uitziet, maar wat wij wel willen verzekeren, is dat wij uw huid merkbaar zullen verbeteren. Dankzij de juiste verzorging en behandelingen kunt u uw huid doen stralen, lijntjes verminderen en er fantastisch uitzien op elke leeftijd. Een gezonde huid straalt jeugdigheid uit. Dat is een verhaal waar we ons absoluut achter kunnen scharen.

Elk nieuw bezoek bij ons start met een huidanalyse. Elke levensstijl is anders en dat is ook merkbaar in de huid. Zon, temperatuurschommelingen, medicatie, sigaretten of stress, het zijn allemaal elementen die een grote impact kunnen hebben op de staat van uw huid. Bij For Ever Young willen wij de invloed van deze elementen uitschakelen en zelfs omkeren. Het is nooit te laat om een behandeling voor huidverjonging te volgen. For Ever Young belooft iedereen een merkbaar gezondere en jonger uitziende huid.

Anchor 1

JET PEELING EN WETENSCHAPPELIJKE BENADERING

For Ever Young is gegroeid uit een passie voor beauty en verzorging. Opleidingen in esthetiek, gecombineerd met een jarenlange ervaring in de farmaceutische wereld, zorgen voor een unieke mix op het vlak van gelaatsverzorging. Zaakvoerster Yvette combineert haar apothekerszaak met passie bij schoonheidsinstituut For Ever Young. Deze vereniging van specialisaties biedt onze klanten een buitengewone gelaatsbehandeling op maat. 

Afhankelijk van de noden van de huid stellen we u over het algemeen een zuiverende jet peeling voor. Deze peeling laat toe om de huid heel diep te reinigen. De vochtbalans wordt zo hersteld en de huid is veel ontvankelijker voor de verzorgende producten die Yvette voor u op maat samenstelt. 

rode bloemen
jet peeling

COMPLEET TOT RUST KOMEN

Elke behandeling wordt afgerond met een weldadige massage van hals en gelaat met op de achtergrond rustgevende muziek zodat u even helemaal tot rust komt. Na de behandeling krijgt u steeds professioneel advies over de basisverzorging die u thuis kunt volgen. Na één behandeling ziet uw huid er al merkbaar jonger uit.

gezichtsbehandeling
prijslijst
rode bloemen

WILT U OOK DE STAP ZETTEN NAAR EEN GEZONDE EN JONGE HUID?

Maak vandaag nog een afspraak bij schoonheidsinstituut For Ever Young uit Tienen.

bottom of page