Bizbook
 • Klara Helsen
  26-04-2018 18:25
  Een openbaring voor mijn huid. Dit wordt een maandelijkse must-do!
 • Jessica D.
  12-07-2017 09:15
  Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug !
 • rinaldo O.
  22-04-2016 13:04
  Zeer goed geholpen

Gezonde huid dankzij het Probioxi Expert System

Iedereen koopt zijn huidverzorgingsproduct zomaar op basis van.... Welnee, dat kan dus niet. Ook uw huid heeft per seizoen behoefte aan welbepaalde bescherming en cosmeceuticals. Iedere huid is uniek. En daar speelt het Probioxi Expert System in Tienen bij Schoonheidssalon For Ever Young perfect op in.

Daarvoor analyseren wij uw huidconditie en bepalen wij uw huidverzorging programma specifiek voor uw huid. Medici hebben ontdekt dat uw huid een probiotische flora heeft. Daarom is het belangrijk deze op peil te houden.

Bescherming tegen veroudering

Probioxi producten brengen uw huid in optimale conditie en beschermen uw huid tegen veroudering. Zelfs psoriasis huiden bieden wij comfort aan zonder cortisone! Ons meetsysteem gaat zelfs dieper kijken.

Met gepolariseerd licht kijken we uw bloedvaatjes, pigmentverdeling na. Waarom zou u aarzelen om dit te beleven! Eindelijk uw verzorging op voorschrift, zoals uw geneesmiddel! Druk de voucher af voor een huidanalyse en maak een afspraak!

Wij geven u meer informatie

Verder staan wij steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie in verband met het Probioxi Expert System of lichaamsverzorging. Aarzel dus niet Schoonheidssalon For Ever Young in Tienen te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een afspraak.