Bizbook
 • Klara Helsen
  26-04-2018 18:25
  Een openbaring voor mijn huid. Dit wordt een maandelijkse must-do!
 • Jessica D.
  12-07-2017 09:15
  Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug !
 • rinaldo O.
  22-04-2016 13:04
  Zeer goed geholpen

Jet Peel geeft uw huid een tweede leven

U kunt bij For Ever Young terecht voor een behandeling Jet Peel in Tienen. Blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, extreme koude en warmte afwijkingen, dieet fluctuaties en dag-tot-dag stress eisen gedurende de jaren allemaal hun tol op de conditie van de huid. Als gevolg hiervan, vertraagt de stofwisseling van onze huidcellen, het aantal collageen en elastine vermindert én fijne lijntjes, verkleuringen en rimpels verschijnen...

Pijnloze behandeling

Jet Peel Skin Rejuvenation speelt met de elementen van de natuur met name water, zuurstof en lucht. Onder hoge druk wordt een supersonische straal gekatapulteerd tegen de huid en tegelijkertijd wordt de huid afgekoeld en van zuurstof voorzien.

De behandeling is pijnloos. Het resultaat is onmiddellijk en ook de dagen en weken erna. Drainage zorgt voor het ovale van het gelaat te herstellen. Reiniging kan met of zonder fruitzuren. Jetceuticals worden op het einde ingeblazen tot in de korrellaag van de huid. Jet Peel is gebaseerd op het principe van de natuurkunde met name baroforese.

Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft over Jet Peel-behandelingen of andere lichaamsverzorging, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Schoonheidssalon For Ever Young in Tienen.